Idag fyller vi 6 år

Idag är det 6 år sedan som var hämtade Cookie och Digby från England och Stora Juleboda Australian Labradoodle (då Bustorps) tog sin start. Vilken resa vi har gjort och det är svårt att tänka på hur snabbt det gått. Valpar och hundar man har fått följa, de som alla var och en av dom tagit en speciell plats i hjärtat. Alla familjer som vi mött under vägens gång och alla trevliga samtal. Men också de fina stunderna med en nyfödd frisk och kry kull som diar från sin mamma. Det är många stunder som vi minns extra starkt, precis som det ska vara.

Då drömde jag om där vi är idag. Att fått gå klart skolan, att få tillbringa min tid med hundarna. Då gick jag i skolan och gick upp tidigt tidigt för att hundarna skulle få en promenad innan jag gick till skolan. Mamma rastade dom på dagen och när jag kom hem blev det hundarna igen. Sista promenaden gick vi vid 20,30 sen om igen. Jag la mycket tid på hundarna och det gjorde mig gått. Nu kan jag tänka tillbaka på den tiden med ett stort Leende. Idag är jag glad att jag tillsammans med mamma och pappa kan fixa detta och att vi hela tiden utvecklas och att det går framåt. Australian Labradoodles växer i Sverige och det känns bra att ha varit med från början. Vi var bland de första i Sverige och det känns tryggt och fantastiskt att jag förhoppningsvis kommer att få följa Australian Labradoodles utveckling i Sverige och i världen under många år framöver.

Nu jobbar jag heltid med hundarna, om inte vi har valpar är det planering, kurser eller träffar som står på schemat och dagarna går i ett. Precis så som jag vill ha det. Full fart framåt och med många bollar i luften. Fokus hela tiden att imorgon alltid vara bättre än dagen innan. Om så det handlar om små små saker. Det är hundarnas driv som driver mig.

Idag har jag två kullar på varsin sida om sängen som ligger med sina mammor och äter, växer och utvecklas. Tänk att fortfarande så är det så individuellt mellan kullarna att det är lika spännande att följa dom som med första kullen. De tar sina första riktiga steg, öppnar sina ögon och börjar höra. För att sedan utforska mer och mer runt sig för att sedan vara så redo det går när de flyttar ut i den stora världen.

Jag känner mig glad att jag är ung och har tid och energi att lägga ner på utveckling, små detaljer som jag tycker är viktiga och att jag har tid att nörda ner mig mer och mer. Det är roligt och jag ser framemot att bli gammal med Australian Labradoodle Sverige.

Grattis till oss och alla Juleboda hundarna idag får vi fira