Ingen blir så glad som dom när…

Ingen blir så glad som mina hundar när jag kommer med maten. Efter så många år så har vi hittat ett foder som alla hundarna gillar och äter med god aptit, hurra hurra.

Vi ger nu våra hundar wom og hundemat och jag och hundarna är så nöjda. Ett bra foder utan massa konstigheter  och det känns så bra varje gång jag ger dom mat. Jag har givit dom denna maten ett tag nu och hundarna har nu fint hull och bra magar vilket vi hade lite problem med innan. Valparna har växt bra och det känns bra att lämna över valparna och veta att jag har givit dom det jag tror är bäst, valparna har växt bra och är så fina i hullet.

Det är lycka i ögonen när dom får sin mat och inga dåliga magar sedan vi bytte till detta foder. Jag rekommendera nu alla jag ser att ge sina hundar färskfoder för att hunden mår så himla mycket bättre och det är gott för dom.

Nog om det idag har vi haft en riktig livsnjutadag, vi har tagit allt med lugn och njutit av att ha varandra. Det är otroligt hur lycklig jag blir i mina hundars närvaro, hade alla mina Australian Labradoodles ute i rastgården och busade. Vi njut nog lika mycket alla 7 och Wilja och Hjälte tittade på dom stora och gjorde likadant, tänk att det är så även i hundarnas flock. Dom lär av varandra och det är så fantastiskt att se hur dom titta och lär.

Vi har även varit på fältet även idag det är lite vårt nya favorit ställe, hundarna kan springa utan att det egentligen är staketet som stoppar utan det som stoppar är ”jag är för långt ifrån matte”  dom springer och busar som bara den fram och tillbaka och man ser hur glada dom är för ögonen bara lyser av lycka.

Nu sover dom alla och jag hoppas på att det är svalar i mitt rum i natt så jag slipper gå upp och väcka Hjälte på grund av att jag måste ut för att ta luft. Dom smp är så duktiga och har varit med mig hela dagen, fast allra mest har vi varit alla tillsammans för det är det vi gillar mest.

många midsommar kramar och bustassar från Lovisa med flock 20130829-173435.jpg

Här är min prinsessa inte gammal och i morgon (midsommar) blir hon hela 10 månader och jag älskar dig mer och mer för varje dag mitt lilla hjärta

Lämna ett svar