Kan inte sluta le..

Vilken eftermiddag vi har haft, jag har tränat alla mina doodlar. Det är helt sjukt hur bra det gått idag. Började med Digge och med han gjorde jag lite olika hopp övningar där vi övar på att han ska lyssna på mina signaler, så han vet vilket hinder han ska till näst. Det gick hur bra som helst och han lyssnade verkligen och han älskar verkligen att vara på vår lilla agility baran. När han till slut blev trött så fick han gå upp och träna på passivitet (som Cookie hade gjort undertiden Digge tränade) Det tycker han dock inte är lika kul. Cookie tränade jag Sitt, Ligg, kom och stanna övningar och hon har aldrig tidigare lyssnat och haft så kul på ett träningspass tidigare. Det är veklingen ett stort steg framåt i vår träning. Lite det jag kämpat för sedan vi fick hem henne, jag är så stolt över henne.  Efter träningen satt vi en bra stund i solen och gosade och bara njut, helt underbara gos hundar. När jag släppt in Digge och Cookie igen så tog jag ut Lycka och Brumma, Lycka började med passiviteten och hon la sig snällt i solen och bara myste.  Med Brumma, som för övrigt var väldigt taggad på livet idag körde jag fot, ingångar, ligg kvar, sitt kvar och hit övningar. Vilken liten stjärna hon är, vi hade ett underbart träningspass med mycket glädje och vi hade så kul. Hon lyssnade hur bra som helt och det går fort framåt just nu och jag är så lycklig att jag får utvecklas med min lilla stjärna. Så var det Lyckas tur och träna och det är så kul att få träna med henne, hon älskar veklingen livet och hon lär sig snabbare än jag blinkar.  Idag visade jag även henne agility baran och det tog inte många minuter innan hon fattade precis hur man hoppade över hinderna och hur man läste av mig. Hon tycket det var så kul att hon ibland inte riktigt kunde kontrollera sina känslor. Hennes svans gick som en helikopter och hella kroppen hängde med. Jag blir så glad i hela kroppen när jag ser hur glada och lyckliga mina älsklingar är när vi tränar. När Brumma och Lycka också var klara så fick hundarna efter en stund mat och jag tog ut valparna lite inna så vi busade och mys i solen. Dom är så heliga nu, dom springer runt och busar så söta är dom, Jag satte mig mitt på gräsmattan och två sekunder senare hade jag 3 super glada valpar i knät som ville mysa. Hur underbart är det inte att se på hur dom leker och mysa med dom när dom sätter sig i knät alla 3. Jag skulle kunna sitta och bara mysa med alla hundarna i flera timmar, det är helt underbart. Så mycket kärlek och glädje. Nu har jag ätit och sitter och tar det lite lugnt innan jag ska göra det sista på engelskan som ska vara inne i morgon. Sedan blir det som vanligt en mysig kvällspromenad med mina hjärtan.

Många super stoltakramar och mystassar från Lovisa med flock

Lite mys bilder på mina älsklingar, så stolt över er alla. Jag älskar er med hela mitt hjärta

IMG_3219 En Glad Digge som är super taggad på träning

IMG_3220 En söt Cookie som väntar på belöning IMG_3234 En lycklig Lycka IMG_3256 3 busiga valpar som busar med varandra

IMG_3225 Brumma liger så fint bredvid matte

IMG_3236 Lycka och Brumma väntar på att få komma ut och träna

IMG_3264 Hjälte ropar på systrarna att dom ska komma

Lämna ett svar