Kärlek

Nu står det kärlek på schemat!
Vad är kärlek? Behöver man kärlek? Vad får dig att känna kärlek? Vad kan man känna kärlek med?
Ja, frågorna är bra och funderingarna är många…
Jag tror att kärlek är en känsla som är mycket mellan två eller flera individer, man känner mer för dom/den än någon annan. Vem eller när eller hur man känner tror jag är olika från person till person. Jag känner så här jag känner kärlek när jag är med mina hundar och så klart min familj, jag kan inte beskriva känslan men den är stor och tar stor plats i ”hjärtat”. Man väljer dom förre någon eller något annat.
Jag tror alla behöver kärlek på ett eller annat sätt och vad som räknas som kärlek för mig kanske inte alls gör det för dig, alla är vi olika och tur är väll det.
Jag känner kärlek tex när jag stor på gräset med en hund som blir glad så fort man rör sig och gör allt för att få vara med en hela tiden. När jag har kvällsfika med familjen känner jag stor kärlek. Det är ett svårt ord att förklara, det bara finns där och det ska finnas där. Alla behöver vi kärlek av något slag. Jag tror man kan känna kärlek till allt och alla men man ska inte säga att man känner sig kär om man inte är det och man ska inte försöka känna kärlek för det ska vara naturligt. Du kanske inte känner kärlek till det ”normala” utan till skogen eller en sten, bara man känner av det på något sätt.
Alla behöver vi kärlek, alla kan vi känna kärlek men på olika sätt och man kan känna kärlek till allt och alla. (Tycker jag)

Kärleken till mina hundar är obeskrivligt jag vill inte göra annat än att vara med dom varje dag hela tiden. Hundar behövs för att liva upp stämningen och även om jag inte yrkesmässigt kanske inte kan hålla på med det hela livet. Så kommer det alltid finnas i min vardag och omgivning det är jag säker på, så gott som i all fall.
Kärleken till familjen är också en kärlek men inte samma fast ändå är den det på ett sätt. Jag älskar min familj och dom älskar mig oavsett vad som händer.

KÄRLEK ÄR VIKTIG MEN OLIK

Många KÄRLEKStassar och KÄRLEKSkramar från Lovisa och gänget

20131011-231735.jpg

Lämna ett svar