Kurs och plugg

Morgonen började med att jag vaknade av att Benjamin ringde och att de små liven åt mat. En mysig morgon helt enkelt.

När hundarna hade fått mat, varit ute och fått komma in igen så la jag mig i den varma sängen bredvid Raya och valparna och satte mig med veckans litteratur på kursen jag går på vida Umeå universitet. Det är nämligen inlämning på söndag. Idag läste jag om vägen till äktenskap, intressanta tankar om giftermål.

Vid lunch hade vi lite lunch möte och då är det lätt att tiden rinner iväg, många envisa själar under samma tak och kanske är det de som gör oss till en bra treo. Utveckling och drömmar och mål är viktiga ämne att prata om ofta och noga. Att driva ett företag med många bollar i luften är både spännande och krävande. Men för det mesta väldigt roligt.

I eftermidag efter mötet blev det lite tid med Raya och valparna igen innan förberedelsen inför dagens kurs började. Varje tisdag så har jag kurs för min familj och två av mina fodervärdar så dom är 7 st som går kurs. Roligt att se hur de alla utvecklas för varje gång, även viktigt för hundarna att gå kurs med någon annan än mig ibland, då jag jobbar mycket med hundarna så är vi ett bra team. Men det gör att dom gärna jobbar med mig 😉 Så nu har jag engagerat hela familjen och det går så bra så. Även för Zia och Milla så går det väldigt bra och det är roligt att träffa dom så ofta och det bygger relation även det.

Nu har det blivit lite jobb på kontoret med pappa och Bobbie.

Nu väntar snart en stund i soffan innan natten och en ny dag på Juleboda

Rayas valpar ökar stadigt i vikt, kanske blir det så när man har fri bar. Så fina dom är alla tre, som fått namnen Piff, Puff och Pärlan. De är så nöjda och sover och äter, knappt ett ljud i från dom. Så underbart.

Zia har redan visat stora tecken för att det är valpar imagen och snart kommer hon hem hit för att göra sig redo för valparna. Om två veckor kommer hon och om 4,5 vecka kommer valparna om allt går som det ska. Vilket jag verkligen ser framemot

Spännande vinter för oss på Juleboda

Kram

Lovisa