Leveransdag

Idag började dagen med att alla hundar fick mat och jag packade ihop Zias grejer. Innan jag la in alla valpar i bilen tillsammans med Zia. Redan klockan 9 skulle vi vara hos veterinären. Väll hos veterinären så gick det super bra, lite gnälligt i början med de la sig snabbt och sov. Det gick bra med alla valpar, snälla och goa och utan anmärkning.

Påväg hem vinkade vi av mamma Zia som nu åter är hos sin fodervärd. Om hon var glad när hon fick träffa matte, med kompisen Zigge och katterna var uppenbart. Så lycklig!

Hemma igen busade vi en stund i lekbanan och jag städade lite. Brummas valpar fick komma ut på filten bland lite nya prylar att utforska och yta att röra sig på. De hittade snabbt en bädd att lägga sig på. Goa valpar som tar livet med torn och nyfikenhet. Det ska bli roligt att följa dom under de kommande veckorna. Gummans valpar fick lite gos och kärlek, underbart. Gummans valpar har öppnat ögonen och börja röra sig allt mer. De fick nya filtar och fick utforska livet utanför lådan en stund, innan de somnade i lådan på nya filtar igen.

Sedan satt jag vid datorn en stund, åt lunch och fixade med lite papper. Sedan började förberedelsen inför det att Sirius första valpen som skulle lämna oss skulle åka. Papper, leksaker, sele och koppel med mera. Sirius familj kom och överlämnandet gick bra. Alltid lite vemodigt att lämna i från sig en liten älskling åker. Men även denna gången är jag trygg och tacksam över hur bra mina valpar får det.

I eftermiddag har vi varit ute med alla stora hundarna så det fick springa och busa lite. Mycket uppskattat och nöjda hundar sov sedan. Malwa va med oss ute en stund och sedan busade med tjejerna som hade kommit hem från skolan. Vi åt mat och sedan fick hundarna och valparna mat igen. Rastas och valparna fick busa i lekbanan och Brummas valpar gosade och åt lite och jag kan sitta länge och bara titta på deras framsteg och nyfikna sätt att titta på världen.

 

Nu blir det en fastlagsbulle till tv innan Jag, Gumman och valparna ska göra oss redo för natten.

 

Godnatt

Kram

Lovisa