Lycklig, tacksam och trött

Jag sitter i sängen i mitt sovrum. På min högra sida av sängen ligger 10 valpar 1 vecka gamla tillsammans med mamma Brumma. De äter och växer precis som de ska. På min vänstra sida ligger 9 valpar som föddes i natt tillsammans med mamma Gumman. Alla är bruna och just nu äter de och verkar nöjda med livet utanför mammas mage.

Förlossningen gick som en dans och valparna kom igång snabbt och åt sin första måltid. 9 valpar varav 5 var tikar och 4 var hanar.

Brumma va lite nyfiken när Gummans första valp kom, hon smög fram och tittade på avstånd för att sedan gå tillbaka till sina valpar. Hon har varit lugn och så lika Gumman. De är vana vid att vara tillsammans så vi kommer med all säkerhet ha 8 givande och roliga veckor framför oss. Med massa bus, gos och pussar. Men viktigast av allt är att alla är friska och krya och växer som dom ska.

Trotts en vaken natt så har jag varit ute och gått med hundarna, gick en runda till stranden med Benjamin och pluggat men också sovit till och från. På förmiddagen så kom Benjamin in med en bricka med frukost på sängen och vi firade 9 friska valpar som kom till världen utan några problem, värt att fira och känna tacksamhet för.

Nu har jag pluggat och maten står på bordet, snart väntar en ny natt för att sedan gro i en ny spännande vecka med nya utmaningar och möjligheter.

Glöm inte att följa oss på Instagram @Juleboda_aulabradoodle heter vi där

 

Kram Lovisa