Matkrig och vardag

Allt är bra på Bustorp och vardagen rullar på precis som den ska.
Mycket träning, har verkligen kommit igång med träningen nu känner jag. I måndags tränade jag och Digge, kondition, styrka och smidighet på vår agilitybana. Mycket roligt för både mig och Digge. Cookie är en stjärna i spåret och blir duktigare för varje gång vi gör det vilket är så kul. Både Digge och Brumma verkligen älskar våra alternativ till sök och man ser deras glädje på mils avstånd (en mycket stolt och glad matte också såklart)
Idag var det kurs på bruks och det gick faktiskt över förväntan. Jag har kommit på hur jag når dom bästa resultaten på träningarna/kurserna på bruks. Det är att jag ca 1,5 timme innan kursen/träningen börjar, vi sitter kvar i bilen och lugna ner oss och bara myser(både jag och Brumma blir så taggade när vi ska träna) sedan går vi ca 20 minuter i skogen och springer av oss, busar och leker lite i skogen. Efter skogen sitter vi och tar det lugnt på planen eller vid sidan om, sedan sätter vi oss i bilen en liten stund innan kursen/träningen börjar. När vi gjort det så är både jag och Brumma nere på jorden igen och vi kan göra ett bra träningspass.
Jag verkligen älskar att komma på hur jag ska jobba för att få det resultat som jag vill ha. Jag känner nu att jag kommit en bit på vägen och jag vet vad och hur jag ska jobba med varje hund. Alla mina älska att träna lika mycket som sin matte som kan träna dom 28 timmar om dygnet om det var möjligt.

Varje kväll avslutas med matkrig med valparna, dom har börjat få ett mål mat om dagen nu och det är kladdigt och roligt. Då får de valpfoder (färskfoder) i mjölkersättning och de älskar det, ska jag lova. Det blir bad i matskålen och en mycket nerkladdad matte, men vi älskat det allihopa. Dom växer på bra och är snart 4 veckor, på lördag.

Nu ska jag sova för att orka med morgondagen, hoppas den bjuder på något bra.

Många vardagskramar och tränade tassar från Lovisa med flock

Bilder på valparna och dom andra hundarna kommer inom kort.

Lämna ett svar