När det börja rullar ingen

Äntligen så börjar det rullar igen. Jag har under hela detta året hostat och har varit otroligt trött och inte orkat med saker som innan var självklara. Men för någon vecka sedan så fick jag reda på vad det var och det var TWAR bakterien som angripit mig. Nu går jag på andra penicillin kuren och känner mig mycket bättre och har varit ute med hundarna och en runda på konstrundan som är på Österlen nu och vår lilla by har mycket besökare denna helgen. Så roligt!

Nu när jag inte längre ligger sängliggande så känns det mycket roligare igen. Att vakan innan klockan ringer och känna att man orka gå upp till hundarna och det blir roligt. Det är så underbart att känna att man är på banan igen. När man är sjuk och inte har ork så vet man hur bra man har det egentligen. Jag lever min dröm och det finns ingen lyckligare än jag. Jag känner verkligen att om jag fick blunda och säga hur jag vill ha det så är det precis så jag har det.

Underbar familj som ställer upp för mig, vänner som har hjälpt mig otroligt denna våren och en pojkvän som orkat lyssna på mitt hostande varje natt under denna tiden och verkligen störtat mig och sist men absolut inte minst mina underbara hundar som varje gång man kommer bli så fantastiskt glada. TACK!

Träningen går trots allt väldigt bra och vi gör framsteg hela tiden och det är en mycket stolt matte som efter dom flesta träningspassen pussa på sina små. Ser framemot att se hur dom beter sig på tävligen den 18 April. Men jag hoppas dom ger mig den bästa födelsedags present som jag bara kan önska mig. (fyller den 19 april) Men jag är nöjd om vi starta och sedan kan man ju faktisk bara göra sitt bästa.

 

Glad påsk önskar jag och min flock er!

Ha det underbart

DSC_0724

 

Många kramar och tassar från Lovisa, Cookie, Scottie, Mimmi, Brumma, Wilja och Hjälte

Lämna ett svar