När man vet vad man vill!

Om det är positivt eller negativt vet jag inte….
Men jag ser det positivt till 90% , jag har i dag gjort en framtidsplan. Det ska bli som i en dröm, en dröm jag har drömt om i några år nu. Men som 15 årig driva något så stor samtidigt som jag vill gå ut med bra betyg är det negativa i det hela. Men jag har viljan, jag har mål, jag är stark och jag vet vad jag vill och hur jag ska göra. Jag får självklart mycket hjälp och stöd från nära och kära. Men det är jag som planera och gör det stora jobbet. Allt MÅSTE fungera, HELA tiden.
Visst jag kan bli bättre men så länge man gör sitt bästa så är det inga problem, då klara vi oss bra.
Ett gått täcken på att man lyckas är när jag ser på mina hundar hur lyckliga dom är.

20130711-115209.jpg

(En liten text till mina älsklingar…
Er matte älskar er och gör att för er, bara ni mår bra och är lyckliga så är jag också det…
Det finns inte ord på hur mycket jag älskar er och hur mycket ni betyder för mig.
Hoppas vi får många fler lyckliga år tillsammans.
MATTE ÄLSKAR ER, NI ÄR BÄST.)

Lämna ett svar