När något ligger och gnager

Att inte ha någon energi eller kraft att göra det man vill är otroligt frustrerande.

Nu har jag varit sjuk en längre tid och jag är fortfarande långt ifrån bra. Jag är helt utmattad, huvudvärk och en hosta som inte vill ge sig. Jag hoppas att jag snart får en klar lösning på detta och komma tillbaka med storm.

Snart är våren och sommaren här och då blir det fullt schema med aktiviteter och roliga saker att göra. Men har också en del att ta igen nu efter in längre sjukdoms tid.

Idag har jag en tränat Brumma och Hjälte lite så länge energin fanns, vilka stjärnor dom är. Jag ser framemot att se om dom sköter sig lika bra på tävlingsbanorna, jag kan bara hopps och vi längtar efter att se resultatet.

Just nu fokusera jag mest på att bli frisk så jag kommer i from igen och komma igång med träningen ordentligt med dom andra hundarna också och jag kan ju bara hoppas att jag har 3-4 hundar ute på tävlingsbanorna i framtiden.

 

Lämna ett svar