Regn och Sjuk

Det finns bra dagar och det finns dagar som idag.  Efter skolan åkte jag till mormor för att klippa mig, när jag satte mig i bilen så kom det. Huvudvärken och akut förkylning allt kom i loppet av 2 minuter, jag har inte tid med det. Det blev inte bättre av att regnet öste ner. När jag kom hem från mormor var det att vila för att orka med kvällen och bli bättre.

Nu har jag sovit, givit hundarna mat och ska nu ner till mina fantastiska valpar och städa och mysa och ta lite bilder. I kväll blir det en kvällsrunda och om jag orka lite trixträning med hundarna  eller det blir nog att bada ett styck blöta hundar 😉

Även idag då man bara vill ligga isängen så kan jag inte göra det, jag är alldeles för rastlös för det. Hur mycket huvudet värker och näsan rinner så vill ju jag vara hos mina favoriter. Att se lyckan i ögonen på dom när man kommer eller när dom kryper upp i knät en efter en, slår att ligga och vila sängen med hästlängder. Nu när Lycka inte är med bebisarna så mycket längre är hon med dom andra och hon verkligen älskar det.

På fredag ska valparna vaccineras, chippas och besiktigas och på lördag så flyttar dom första till sina nya hem.

Nu ska jag ta hand om mina hundra och sova av mig förkylning.

Många förkyldakramar och busigatassar från Lovisa och gänget

 

Lämna ett svar