Snart

Sommarlovet går mot sitt slut, hur man än vill ha mer sommarlov så är det snart vardag igen. Jag längtar lite till att börja skolan och jag ser framemot att får börja på ny skola tillsammans med min Brumma. På lördag åker jag på sjösportsläger, vilket ska bli jätte kul och något man ser framemot hela året. På lördagen efter det bär det av till Åre för ännu ett läger, denna gång familjeläger och vi tar med dom 3 yngsta hundarna upp dit.  Sedan är det bara två veckor kvar till skolan börja efter det att jag kommit hem från alla läger.

Idag har jag ätit god mat med två kompisar och resten av dagen har jag och hundarna varit i trädgården och bara njutit av solen, värmen och varandra.

Brumma har dom senaste veckorna veklingen utvecklats och det är veklingen riktigt kul att träna henne nu. Jag kan inte med ord beskriva min kärlek till denna hund, hon är min andra hälft och det är bara så. När hon ser att jag behöver henne så kommer hon upp i tex min säng så lägger hon sig så nära hon bara kan. Hon trycker sig mot mig och lägger försiktigt sitt huvud på min axel och bara ligger där och är söt. Man kan vid sådana tillfällen inte annat än le och pussa på henne. Hon läser mig så bra och hon vet nog precis hur jag fungera. Denna hund vet hur hon gör matte lycklig på alla sätt. Jag är stolt ägare till världens absolut bästa Brumma.

IMG_0366 Kärleken har varit sort mellan oss från första sekund och det var inget tvivel om att det var Brumma som skulle bli min. Denna hund som på måndag blir 11 månader och har då bara 1 månad kvar till den dag jag tyvärr missar då hon blir 1 år. Jag har börjat skolan när Brumma fyller år och hon ska inte komma upp till skolan dom första veckorna. Sorgen i mig att jag inte får vara med på hennes 1 årsdag är stor, men jag vet att hon har det bra med mamma och pappa den dagen och jag kommer hem på fredagen och fira henne dubbelt upp.

11 månader av glädje, sorg och massa kärlek. Min lilla lilla tjej har blivit stor och det känns som hon alltid varit en del av mig. Det kanske hon har också fast det är först nu hon kom till mig i livet.

Hjälte ligger och sover på mina fötter och jag tittar på honom och han tittar upp på mig med sina fina ögon, då smälter mitt matte hjärta. Han är motsatsen till Brumma på alla sätt, Brumma sov hela nätter efter 4 dagar och Hjälte efter 4 veckor. Brumma har ett busigt driv i sig som gör det väldigt kul att leka med henne medan Hjälte mer tycker och att gosa och ta det på en lugnare nivå. Båda lär sig snabbt i och för sig men dom är motsatser till varandra på många håll och det är kul att får jobba och utvecklas med dom båda. Det är Brumma och Hjälte som för hoppnings vis en dag blir mina tävlingshundar och jag satsar stort på dom två.

DSC_0354

Nu blir det god mat som mamma har gjort sedan blir det promenad i skogen med hundarna.

Ha det bra

Många kramar och tassar från Lovisa med flock

Lämna ett svar