Sportlov medför glädje

Idag har jag och min fantastiska pappa gått en skogspromenad med alla hundarna. Brumma fick springa lös vilket var mycket uppskattat av min lilla dam, hon och Mimmi sprang upp och ner, hit och dit. Dom älskar att springa i skogen och när man snällt hoppar upp på en sten och sätter sug fint så vet man att man får en godbit.
Vi har också tränat lite inne med tex momentet krypa och under.
När vi var klara med inomhus träningen så kom pappa upp och sa att han vilje följa med mig bort till Bruks om jag ville och det klart jag ville det. Det är som mitt andra hem jag har varit där borta mer än jag varit i skolan denna terminen. Att komma bort där är min stund på dagen då jag verkligen kan göra det jag brinner för till 100% jag verkligen älskat det, och när jag ser på hundarna att dom älskar det också blir det ännu roligare.
Nu ska mina troll få mat och sedan blir det en promenad, bästa stunderna på dagen är utan tvivel på promenaden och på träningsplanen.
Ska nu göra iordning valplådan till Lycka så hon få bo in sig i den dom sitta veckorna, det är ju bara 3 veckor kvar nu.
Livet på loven och helgerna är lätt det bästa.

Många sportlovskramar och tränadetassar från oss

20140218-172046.jpg

Lämna ett svar