Tacksamhet

Varje gång jag får ett samtal, ett mail eller läser på sociala medier om mina valpköpare och deras hundar. Om deras kärlek till sina små, om deras liv tillsammans och alla funderingar som följer det första året (mest det första, även senare). Vi delar glädje och sorg, och så mycket kärlek. Jag är så tacksam varje gång någon ringer och berätta om sin valp/hund för mig, vad dom gör och hur mycket dom gillar sin hund.
Jag ger dom tips jag kan och delar med mig om hur jag skulle gjort eller har gjort med mina. Jag läser på sociala medier om vilka otroligt bra familjer ”mina” valpar har kommit till och ser hur mycket det gör för familjen. Så underbart tack alla valpköpare för att ni förgyller mina dagar med bilder, mail och samtal.

 

den 2/7 kom Wiljas valpar 6 fantastiska och helt underbara valpar och dom tillsammans bildade Hitta-Nemo kullen 2 tikar och 4 hanar i 6 olika färger och nyanser.

image

Den 22/7 kom Lyckas valpar hela 11 st och hela familjen va i chock att det kunde rymmas så många i lilla Lycka. Hon är en toppen mamma och valparna ökar i vikt. Ska bli så kul att följa dom under dom kommande 8 veckorna.

image

Samtidigt står det cykling, badning och träning på schemat för resten av hundarna. Vi njuter av att vara tillsammans och att sommaren äntligen kom?

 

Ha det underbart

tassar och kramar från Lovisa med familj