Relation

Så va vardagen igång igen, tjejerna går i skolan. Hösten kommer allt närmre, med sina fina färger och friska luft.

Men jag har än inte kommit tillbaka till skolans underbara värld, jag har börjat mitt 3 och sista år på Stora Segerstad. Med 5 veckors praktik jag har nu 3 veckor kvar. Jag gör praktik i Lund och Malmö och detta på kvällstid. Jag är med och håller kurser i allt från Rallylydnad till valpkurser och agility. Riktigt roligt och det är något jag verkligen skulle vilja göra mera. Att lära ut om hund är en späntade och helt underbar värld. Jag älskar att lära mig mer om hundar och dessa av olika sorter och individer. Jag tittar mycket på hur relationen mellan hunden och familjen ser ut. Vad hunden sänder ut för signaler och hur hasse eller matte tolkar dom. Så spännande och intressant.

Min praktik gör att jag är hemma på förmiddagarna och lite efter lunch, det gör att jag har mycket tid till valparna och hundarna. Vi hinner med både att träna och mysa en massa.

Valparna är nu 6 veckor, dom som nyss var så små. Nu har dom både fått spring i benen och vassa små tänder som dom gärna testar. Vi har haft sådan tur med det fina vädret, valparna och vi har kunnat vara ute mycket och busat i vår rasthage och vi har även kunnat utforska vår omvärld mycket, vilket är väldigt kul och viktigt.

Wiljas valpar har nu flyttat allihopa, till underbara familjer som älskar dom och ger dom det bästa. Så underbart att ha så fina familjer att lämna mina små liv till.

Nalle och jag har varit på kurs till freestyle instruktörs utbildning, en mycket givande och intressant utbildning. Som jag kommer ha stor nytta av i mitt kursutbud, när skolan är slut.

Vi har också tävlat och tränat lite och det är med blandat resultat. Jag blir för nervös när jag ska tävla så jag har svårt att koncentrera mig på att föra mina hundar igenom barnan. Brumma har fått med sig en fin runda på 84 poäng innan hon gick på mammaledighet igen. I mitten på oktober kommer om allt går som det ska små guldklimpar komma till jorden och till oss på Äppelrikets Australian Labradoodle.

Jag vadrea vår relation som är väldigt stark och hundarna verkligen älskar att vara med mig, det vadrea jag högre än att vinna en tävling. Vi kommer att jobba mer med nervositeten och tävla mer under hösten. Vi Gillar det båda två (Nalle och Jag)

Ha det bra

kramar Lovisa med gänget

IMG_3734 (1)