Tiden (9 år)

Veckan har rullat på, i helgen var jag och Mimmi på helgkurs. Både jag och Mimmi gillade att träna. I måndags var det rallylydnad på schemat igen. För Bea går det bättre och bättre men vägen är lång. Lite träning varje dag.
Skolan har rullat på som vanligt. V 43 blir en prov vecka innan en veckas lov.
Till det viktigaste i går hade jag varit stora syster i 9 år efter 5 och ett halvt år längtan fick jag min LILLA SYSTER ,för 9 år sedan vägde Clara 780 g (hon föddes i vecka 26) läkaren sa att hon kommer aldrig överleva… Han hade fel nu 9 år senare sitter min lilla syster i mitt knä och myser. Hon är min andra del ingen är så lik mig som hon. ÄLSKAR DIG CLARA.
I morgon är det skola igen…
På måndag är det sista rallylydnaden för denna gången:)
Även TACK till en tjej som betyder mycket för mig ,du vet vem du är TACK

// kram från en över glad Lovisa med min lilla hundflock

20121011-195555.jpg

Lämna ett svar