Välkomen till Juleboda

Dygnet började med att mamma och pappa kom hem med vår nya avelshane Bobbie till oss, en lite kille med en päls man inte vill sluta klappa på. Ha fick sova hos mig och kom snabbt till ro och sov hela natten utan problem.

När morgen vad kommen så fick han hälsa på sin gamle vän Raya, de hade busat mycket i Holland. Känns skönt att de ha varandra. Sedan så följe en del morgonrutiner även om det inte var en vanlig morgon. Valparna skulle vara hos veterinären redan klockan 9 så vid halv 9 åkte vi.

Hos veterinären gick allt som på en dans, med så trevliga och fina valpar så är det inte konstigt. Med OK i rumpan så åkte vi vidare för att springa in och hämta ut mina glasögon. Spännande och ovant, men gud vilken skillnad det blev. jag ser nu inte bara att det är ett träd jag ser också att det är löv på träden och vägskyltarna är läsbara igen. Underbart.

I eftermiddag så har jag städat, mamma och jag tog en runda med hundarna i skogen och nere på stranden. Valparna blev fotograferade och alla har fått mat och alla kontrakt är färdiga att skrivas på, på söndag.

En spännande dag helt enkelt 🙂

Bobbie har kommit till ro ännu mer och vi gillar honom starkt redan, ska bli så kul att se valpar efter honom framöver.

 

Nytt blod till Sverige är en viktig faktor och nu börja letandet för en ny hane och denna gången ännu längre bort. I vi behöver inte bara nytt blod till Sverige, vi behöver nytt blod till Europa. Så nu ska jag leta upp en fin hane till framtidens valpar utifrån. En spännande och viktig resa.

Just nu så väntar vi på två kullar, men först 2-3 veckor utan valpar, så man känner att man längtar efter det igen. Utveckla deras miljöbana och fokusera på hundarna som bor här lite extra. Jag ska också passa på att träffa vänner och självklart en sväng till Benjamin. Man får planera upp livet helt efter hundarna och så får man passa på att göra lite andra saker när det är lugnt.

Det finns ingen risk att jag inte har något att göra, hos mig är det alltid full fart framåt och nya idéer och planer blir till varje dag. Just nu håller jag på mycket med den bok jag sedan ska skicka med valpköparna när de köper valp. Mycket ska skrivas och min tolkning på allt som har med hund att göra. Något som tar tid men ack så roligt det är.

Nu ska jag ta kvällen och slå mig ner i soffan för ovanlighetens skull innan sängen väntar

Ha en underbar kväll

Kram

Lovisa