Valparna växer och solen skiner…

Hösten börja komma krypandes och det blir allt kallare på nätterna men dagar som denna ska man inte klaga på. Även om jag har skadat knä och för tillfället hoppar fram med hjälp av mina så kallade extra ben (skadade mig samma kväll som valparna kom). Så växer valparna så det knakar, kan sitta och bara titta på hur dom börja röra sig mer och mer och hur man märker att dom börja höra och se. Det är så häftigt att se. Kan inte fatta hur mycket mina hundar betyder för mig, märker det extra tydligt nu när mamma och pappa få ta dom härliga promenaderna och allt annat som hör till, pga min knäskada. Jag ska självklart inte glömma mina underbara kompisar som har hjälpt mig i skolan med böcker och mat. Framför allt tack till Alicia du är min stjärna, det betyder så otroligt mycket, men även tack till er andra som också ha fått ställa upp. Lätt att glömma hur bra man har det när man dansar på små rosa moln.
För övrigt har alla valpar öppnat ögon och öron och alla reagera på ljud, så underbart.
Dom små liven är nu 17 dagar och tiden bara rusar iväg.
Idag har jag bara myst med valpar, hundar och familjen en sådan solig september dag som denna ska man bara njuta av, det hoppas jag du också gjort!

Många soliga och varma kramar från hela flocken

20130907-175916.jpg

1 idé beträffande “Valparna växer och solen skiner…”

 1. Hej Lovisa!

  Vad tråkigt att höra om ditt knä,…hoppas att du repar dig snart!

  Själv skall jag hem från sjukhuset i morgon sö den 15/9 under hela dagen.
  Läkarsamtal i nästa vecka..
  Det råkar även vara min mans födelsedag i morgon söndag så vi får väl se om vi inte också hinner äta lite tårta..

  Jag kommer att vara hemma o mysa med barnen imorgon (de har varit här flera ggr)
  o även följa med Irma, 5 år på hennes gympa.
  Idag har jag varit ute på en långpromenad i soligt väder. Tydligen skulle det bli lite mer höstlikt nästa vecka. Jag gillar faktiskt hösten också eller framförallt årstiderna,
  Kan tänka mig att ni har lite annnorlunda väder ibland med tanke på att det är betydligt mer söderut..

  Har mest pratat med din pappa, men har även kikat in här för att få lite info om dig/ från dig dig om bamsevalparna..

  Må så gott!!

  Hälsn.

  Boel

Lämna ett svar