Värme och värme

Fyll fart framåt som vanligt, i dag började dagen med att ta med Mimmi och Malwa till fåren och fylla på vatten och kolla till dom. Så roligt att se hur otroligt duktig Malwa är på att ”prata” och förstå alla djur. Hon kan utan problem gå lös bland fåren, hönsen och katterna. Hon är vän med alla.

När vi kom tillbaka så gick jag en runda med resten av gänget innan det blev för varmt. Hundarna gillar inte värmen så mycket, men de gillar att vara på promenad och att sedan kunna lägga sig på det kalla stengolvet och ta det lugnt en stund sedan.

Nalle han följde med mig och pappa till traktorn, då pappa skulle pressa halm och vi skulle ta lite kort och åka med en bit. Vilket var roligt. Nalle fick sedan balansträna på balarna och jag fick lite kort på honom med. 

I eftermiddag så har vi bara varit i trädgården och busat, haft besök och bara myst. Det är så varmt så kalla handdukar, vatten och skugga. Så himla mysigt och hundarna verkligen tycker om att vi bara ta det lugnt. Så trött på värmen, jag fungera inte i huvudet ordentligt, 15 grader och sol då är det som bäst tycker jag. Ser framemot hösten, med promenader utan att bli helt slut och där hundarna vill gå lite längre.

Ha det så bra

Kram