Vi städar, vi dansar och vi tränar

Corona har spridit sig över välden och så även oro om hur det ska påverka och när det ska vara över. Vi hör det från alla olika håll och mest hela tiden. Svårt att missa utvecklingen, tv rapportera, radio rapportera och på sociala medier kan man knappt titta på utan att det finns massor av information, både bra och dålig så klart. Folk är hemma från jobb och barn från skolan. Vi har aldrig varit i en liknade situation innan, men en sak är säker att bredvid oss har vi våra glädjespridare till hundar. Oron känner de säkert av men med glädje så hittar de gärna på roliga saker med oss, vi kommer ut i skogen, vi får en vistande svans om det är så att vi bara varit på toaletten. Man får helt enkelt tänka på deras kärlek lite mer i dessa annars lite mörka tider.

Vi passade på att städa kök och vardagsrum i går, vi lyssnade på musik, vi dansade runt och vi tränade tricks. Hundarna och jag var mycket nöjda med resultatet. Hundarna älskar att lära sig nya tricks och gärna när musiken är på. Troligtvis för att jag blir lite mer svängig men tror de gillar det också.

Nalle, Brumma och Malwa har det lyxigt nu med matte för sig själva hela dagarna, vi njuter lite av det även om jag tror att vi alla saknar valparna.

Idag är det lite tvätt, dator jobb och en liten utflykt på schemat. Vi förbereder oss också för att åka ner till Juleboda för att hjälpa mamma och pappa med gården nu när det är vårbruk. Vi ser nog alla framemot springturer på stranden och bus i odlingen. Träffa hundarna som bor hos mamma och pappa och så klart hela familjen.

 

Kram

Lovisa