Viljan är den starkaste kraften

Ännu en gång så har Brumma gjort sitt bästa träningspass trots att det var mycket hundar runt henne, som dessutom skällde en hel del. Skojar om att jag åkte med mungiporna vid öronen i dag. Det var precis som att hon visade hela världen precis allt hon kan på sitt bästa sätt. Nu ska jag försöka bygga vidare på den här bra sidan och verkligen vissa omvärlden vilken underbar hund hon är.

Utan viljan för kamp, bollarna och godis så hade hon aldrig kommit så långt som hon ändå har gjort.

Jag tor stenhårt på att viljan är den starkaste kraften, utan den hade vi inte haft några elitryttare, elitfotbollspelare eller framgångsrika affärsmän. Det är den kraften som gör att vi går upp på morgonen och det är den som får elitidrottare att vilja lägga timmar på sin sport. Der är på det sättet vi når toppen det är jag hundar procent säker på.

Brumma och jag har en för stor vilja för att träna så vi går upp för mycket i varv och det gör det stressigt för oss båda. Jag har den senaste tiden visat mig lite lugnare för Brumma och det har gjort stora framsteg. Jag är så stolt över oss, vi gör det tillsammans. Imorgon är hon 7 månader och hon börja testa lite gränser, men det ska viljan hjälpa oss igenom. Just idag känns trots och testande LÅNGT borta.

Även Bea, Mimmi och Clara var med på Bruks, dom skötte sig överförväntan alla tre så stolt över dom, kul att ha med Clara ner jag träna.

 

 

Vägde valparna idag och alla har ökat som dom ska i vikt vilket är jätte skönt, dom växer mycket nu och det är kul att se dom små framstegen och denna gången ska jag hålla mig frisk, så jag kan njuta av denna här underbara tiden vi har framför oss.

Imorgon är det ytligare ett nationellt prov och jag hoppas det går lika bra som det förra. Efter skolan blir det antagligen bus och träning med Digge och Cookie som jag har kommit igång träningen med på riktigt nu det känns så bra och även där ser jagstora framsteg. Det är alltid lika kul att se sina hundar utvecklas och bli bättre och bättre. Idag har jag också hunnit borsta alla hundar och klippt lite klor, Dammsugit  och torkat golvet. Det är viljan som har dragit igång mig ordentligt nu och allt går bara bättre och bättre för varje dag som gå och allt känns just nu lite som en dans på rosa moln. 

Har en underbar kväll och sov underbart många stoltakramar ochtränadetassar från Lovsia, Brumma, Cookie; Digge, Lycka, Bea, Mimmi, Alice och Syskonen från Ronja-kullen (Owe, Lillan, Wilja, Hilma, Fia, Niva,Flora och Jerry)

 DSC_0121

20140317-193432.jpg

20140317-191834.jpg

DSC_0334 DSC_0288 DSC_0243

Lämna ett svar