Vilken dag

Idag var en helt okej dag i skolan, vädret gör en så glad. Det är mycket som ska lämnas in för bedömning nu innan slutbetygen sätts.

När jag kom hem så sken solen och jag satte mig på altanen en stund, så underbart fint vi bor. Jag tog sedan min lilla Brumma och tränade lite, idag hade vi mycket fokus på fot och ingång till fot.  Det gick superbra och jag var mycket stolt över min lilla tjej idag hon var verkligen duktig.

Jag tog sedan Digge, Cookie, Lycka och Brumma på en längre promenad i vår otroligt fina Brunnsskog där lammen har börjat föddas och det är alldeles grönt överallt, så mysigt.

Har gjort klart 2 av 3 inlämningar som ska vara klart till nästa vecka idag också så himla skönt, bara lite fin lir på svenska när jag skriver om mitt liv som hundnörd 😉

Kan inte förklara med ord hur mycket mina älsklingar stöttar mig, det är jobbit att inte ha Alice hos oss men dom andra hundarna stötar och gör det mycket lättare, så skönt att ha dom vid min sida.

Nu sitter jag och väntar på att mina 4 busiga valpar ska somna så jag också kan sova, och jag hoppas att dom små kan sova hela natten i natt. I natt var vi bara uppe en gång och dom kissade snabbt och somnade snabbt igen så skönt.

Fick reda på att jag fick B på svenska nationella, så himla lycklig över det och så otroligt stolt över mig själv. Det är tack vare hundarna det går så bra nu, dom ger mig så mycket energi och motivation till allt. Även svenskan som jag har haft svårt i. Engelskan fick jag E vilket var bra för att vara mig, jag har riktigt svårt för engelska så det var bra.

Nu i kväll gick vi en runda på fältet med hundarna för att kolla fåren och lammen och det var nästan som en sommar kväll, ljummet och så fint när älvorna börja dansa . Att få spendera den tiden med min underbara fantastiska pappa och mina hundar gjorde allt 100  gånger bättre.

God natt och sov bäst

Många sommarkramar och bustassar från Lovisa med Flock DSC_0342

Lämna ett svar