Alla denna kärlek

Att jag varje dag blir omfamnad av så mycket kärlek från alla håll.
Jag vaknar varje morgon med ett samtal eller en puss som säger godmorgon hjärtat har du sovit gott och efter det möts jag av glada och lyckliga hundar som fyller mig med ännu mer kärlek. Ja det är just så här jag vill ha det på morgonen. En glad pojkvän och lyckliga hundar.
Idag har alla hundarna fått sig en skönhetsbehandling med bad, fön och kloklippning med mera och vad glada och fina dom blev och en och annan puss fick jag under resans gång.
I kväll har jag och min älskade mamma varit på bio och haft riktigt mamma dotter mys uppskattar verkligen att få lite egen tid med mamma ibland men helst vill jag ha hela familjen min med mig.
Efter en mysig mysig bio med mamma så blev det hundträning i träningshallen med Brumma och Hjälte. Brumma är en riktig stjärna och lär sig så fort och är riktigt rolig att träna. Hjälte han gör på sitt egna sätt och charmar sin matte för varje steg. Hon älskar vår träningshall lika mycket som jag.
Efter ett lyckat träningspass så blev det mys hos hundarna och hos valparna och vad skönt och avslappnande det är att avsluta dagen så.
En dag fylld av kärlek och lycka ska jag nu sova God natt och sov gott
Kramar och tassar från Lovisa med flock

Kommer vara på seglaläger en vecka nu

Lämna ett svar