Dom små sakerna

Att dom allra minsta sakerna i livet gör så otrolig skillnad. Bara en så enkel grej som att se dom små framstegen gör att det blir så mycket bättre.

Jag som person är väldigt positiv och glad för det mesta och har en stor bägare som sällan rinner över, men det finns stunder då den gör det men jag väljer att inte lägga min fokus på dom stunderna utan på när den är lagom fylld och jag går runt med ett leende på läpparna, för det är ju då man mår som bäst.

Jag har haft mitt bästa låsår hittills och då kan man ju tänka på att det varit så bra trotts att jag låg sängliggande över halva vårterminen och att jag än idag inte är helt återställd. Men det är en så liten grej när man ändå haft det så himla bra. Jag har valt att bortse från att det var jobbigt och tråkigt och istället lagt fokus på dom små stunderna jag kunde vara med och spela kort eller prata en stund och dom få lektioner jag kunde vara med på. Dom blev så mycket mer värda och jag tog vara på varje sådan stund. Framför allt så blev varje träningspass med Brumma eller Hjälte en stor seger, med så mycket glädje inblandat.

Att kunna välja vad man vill göra och vad man vill fokusera på är a och o i mitt och hundarnas liv. Jag kan se det så här ”jag åker 5 timmar buss och tåg varje vecka för att gå i skolan” eller så kan jag se det så här ” jag åker till skolan bara två gånger i veckan och när jag är där har jag den bästa ”Segerstadsfamiljen” man kan tänka sig så att 5 timmar hit och dit spelar ingen roll” Vad hade du valt?

Nu är det sommarlov och jag inser hur mycket tid jag missar när jag är borta och vad mina systrar utvecklas och blir starkare och skarpare individer. Jag vill säga till alla som bor i sin familj hela tiden. Njut av det ni kommer sakna dom hur bra ni en kommer att ha det så kommer ni sakna dom och tänka på vad dom gör och hur det går. Jag njuter extra mycket denna sommaren av att ha familjen samlad än vad någonsin gjort innan då det var så självklart. Nu så är det inte lika självklart men vi hinner med så mycket när vi väl träffas. Jag är så glad att jag tog beslutet att gå på skolan och ta det steget. Det var ett beslut som man kunde vända på många gånger men det var rätt och det blev över alla förväntningar.

Nu har Brummas valpar äntligen kommit och jag trodde aldrig att jag kunde bli så här stolt som jag är över Brumma och valparna. Dom är så snälla valpar dom är nöjda nästan hela tiden och äter och växer och ha en mamma som ger dom så otroligt mycket kärlek. Hon ligger hos dom och man ser hur mysigt hon tycker det är. 6 fina valpar blev det och så söta och jag ser framemot att följa dom deras första veckor i livet. En hane kommer att stanna hos oss och förhoppningsvis bli pappa till kommande valpar men även min tränings och tävlingshund.

Lägg fokus på dom små bra sakerna som gör allt 1000 gånger lättare

Ha det bra

Med vänlig hälsning,
Lovisa med flock

Lämna ett svar