Äntligen!

Nu är sommaren här med sol och värme, både jag och mina hundar älskar det.
Nu sitter jag på altanen och nedan för mig på gräset ligger Wilja, Hjälte och Scottie utsträckta i skuggan och njuter av livet. Mitt i bland dom står valphagen och där ligger Brumma och busar med sina valpar. Ja hon verkligen älskar sina valpar på så många sätt. Hon leker med dom och hon ger dom mat och kärlek. Hon är en perfekt mamma och tycker om det. Hon har redan från när Ronja-kullen föddes när hon var 7 månader älskat valpar. Hon har busat och hjälpt till att uppfostra dom och se till att dom har det bra. Hon hjälpte Lycka med Ronja-kullen, Silkie med Bullerbyn-kullen och sin mamma Cookie med Mumin-kullen. Hon har varit hos dom och givit det där lilla extra till dom. Det är så underbart att se henne nu med sina egna valpar. Wilja är nu den som hjälper till, men även Hjälte finns där och se till att dom har det bra. Dom ligger utanför valphagen och tittar på dom och så fort dom rör sig så är dom där och tittar så allt är bra. Scottie han tar sin pappa roll lite på avstånd eller så ser han att hans flock klara av att sköta den delen så bra själva. Han är där och han tittar till dom då och då men inte så mycket mer. Men det är ju inte hans uppgift heller.

Att sitta och titta på min flock gör mig så stolt och lycklig, jag har varit med och format den och sett till att dom har vatten, mat och massa kärlek. Jag har tränat dom och visat dom världen. Jag ser hur underbar deras relation är och det gör mig mycket stolt. Dom gör allt tillsammans och går i ett team om det skulle vara något. Jag litar på dom och dom behandlar alla med all sin kärlek och lycka.

Jag vet med hundra procent att det är just det hör jag vill hålla på med och det är det jag vill göra. Den senaste tiden har jag hittat utbildningar jag vill gå och kurser som jag vill gå med hundarna. Det är så kul att få mer och mer kunskap om allt som rör hundar.
Det allra roligaste är att se utvecklingen under dessa tre åren vi hållit på, vilken skillnad och gud vad jag är stolt för våra framsteg och hur otroligt fantastiskt det har varit. Vi har haft det så bra och roligt på vägen och jag ser framemot många år med utveckling och mer kunskap och många givande möten och följa många friska och fina valpar deras första tid i livet.

I går var första blivande valpköparen här på besök, det är lika roligt varje gång. Att se lyckan i ögonen och kärleken till valparna. Det är underbart, det kan man leva på länge.

Tack mamma och pappa för att ni givit mig chansen att hålla på med min dröm och hjälper mig och hundarna när vi behöver er.

Nu ska jag gå ner till hundarna och lägga mig med dom för en gos stund med många blöta pussar.

Ha det bra!
Kramar och tassar från Lovisa med flock DSC_4979
DSC_4732
DSC_4958
DSC_4941
DSC_4915
DSC_4773

Lämna ett svar