Jag vet…

Dagar som denna vet jag varför jag har valt att hålla på med hundar.
Idag har solen skinit och alla hundarna har varit ute hela dagen, både stora och små. Jag har lekt, busat och gosat med dom jag har suttit mitt bland lekande och sovande valpar och jag har fått en och annan blöt puss.
Den kärleken som finns i luften är svår att ta miste om. Att se Brumma ta hand om sina små och hur övriga flocken är så snälla mot dom. Att se att vi gör detta tillsammans, vi uppfostrar och se till att dom har det bra allt gör vi tillsammans. Valparna är snart 4 veckor och utforskar allt mer av den hage dom har. Dom har lärt sig att gå ut på gräset och kissa och att på filten sover man. Dom har fattat att den stora gröna skålen är fylld av god mat. När man sitter på altanen och tittar på dom så ligger valparna i sin hage på filten och sover och Brumma ligger tätt intill dom. Utanför hagen, ligger Wilja, Hjälte och Scottie och ser till att allt står rätt till. Dom störtar Brumma och valparna och det är sådan kärlek i vår flock.

Jag vet varför jag är uppfödare, jag vet att det är det absolut bästa man kan vara. Att få se och följa små individer en liten stund i deras liv och under den tiden ge dom alla den kärlek som jag bara kan och sedan lämna över valpen till en familj som ger valpen all kärlek och lycka i världen och att sedan få se bilder och texter om dom i sin nya familj är det absolut bästa av allt.

Om ca 4 veckor är det dags för en leverans helg till och även om jag tycker det gått för fort hittills så längtar jag till att få lämna över valpen och se och följa en familj och valpen igenom livet. Jag ser framemot det för att dagen är fylld av så otroligt mycket lycka, glädje och kärlek. Samtidigt som det blir så tomt här hemma, men man vet också att snart blir det nya valpar som får växa upp och få flytta till en familj som ger den all kärlek i världen.

Denna gången kommer jag att spara en hane som kommer att få växa upp hos oss och få bo i vår flock. Det ska bli så kul att se honom växa och bli en i vår flock. Se honom bli älskad och lika omtyckt som dom andra. Jag lovade mig själv att vänta med att välja valp, men jag kan säga att jag har brutit det löftet. Vi har hittat varandra och det skulle kännas konstigt om det inte blir han. Men än är inget skrivit i sten, vi får se vad det är för några som tittar fram med mer och mer personlighet.

Nu har hundarna fått mat ute och även valparna fick sin mat ute idag vi har haft en riktig toppendag och nu får vi se om det blir bad i ån och en bus runda i äppelodlingen.

Ha det bra önskar vi er!
karmar och tassar från Lovisa med flock

DSC_4727

DSC_4686

Lämna ett svar