Att njuta

Nu är det över det man längtat till så länge…
Idag var spexet, så otroligt kul. Är så stolt över min klass som ha kunnat samarbeta utan några större diskussioner lite små diskussioner har det så klar varit. Vi vann inte men vi har haft det så kul tillsammans under spextiden. I går hade alla i 9:an spexfest vilket var mycket roligt att träffa alla utanför skolan. Det var lugnt och trevlig stämning och så otroligt roligt. Sa under kvällen till mig själv att njuta av att vara med så många underbara människor och ha så kul. Nu vill man bra tillbaka och köra igen.
En termin kvar i grundskolan sedan splittras klassen och alla går åt olika håll. Det känns konstigt att det gått så fort dom här 2 åren som jag gått på Snäck (började efter jul) När jag gick ut 6:an hade mamma som va lärare en matte grupp som gick ut nian hon ville säga ”lycka till” till och en av dom sa då till mig i still av detta ”njut av dessa 3 åren du har framför dig, dom kommer gå så fort och dom är snart över, NJUT” Jag trodde då inte att det skulle gå så här snabbt som det har gjort. Jag njuter varje dag nu, jag har bara en termin kvar tillsammans med 9E, den tiden ska tas vara på och njutas på.
Fick termins betygen i dag också, alltid lika kul! Har högt mig i 3 ämnen så det känns ändå lyckat.

Jag har då inte varit hemma jätte mycket dessa 2 dagar så när jag kom hem i dag möttes jag av världens lyckligaste och gladaste hund. Hon hoppade och studsade som en lite clown,Så söt. Jag var då hyfsat jätte trött så jag gick upp och la mig och sov till maten var klar se har jag och pappa gått kvällsrundan och nattat hundarna.
Jag ska också njuta varje sekund jag är med hundarna för dom är så underbara, verkligen ta vara på tiden vi får.
I morgon blir det hundträning och lördags mys med familjen och hundarna.

Många tröttkramra och lyckligatassar från Lovisa med flock

Lämna ett svar