Förkylning och spex

Sista veckan innan jul har 9:orna på min skola spex, i år är det vår tur. Lite stressigt och lite små pirrigt är det allt, kommer allt sitta på fredag?
Mitt i spexstressen åker jag så klart på världens förkylning.
Idag har varit en bra dag, i skolan var det inte som ”vanligt” det var spex träning och kristendomslära, vår skola fyller 100 år och det ”firas” med att klasserna delas in i 6 olika grupper och fördjupa sig i ämnena man hade då, jag har kristendomslära.
Efter skola blev det hundträning. Det är så givande att se framsteg, Jag läste på datorn om tips vid inlärning och det tipset jag fick för tricket slalom mellan benen fungerade verkligen på Brumma. Det gick snabbt och hon fattade vad hon skulle göra. Med dom andra blev det lite blandat, trix och passivitets träning. Jag är nöjd med dagens träning.
En stolt men förkyld matte ska nu gå och lägga mig för att orka med morgon dagen med genrep och massa med hundträning. Ha det bra
Många förkyldakramar och tränadetassar från bustorps hundar

Lämna ett svar