Att se charmen i de olika perioder

Nu är det upploppet på en lång period med valpar, det har varit full fart här sedan 21 augusti när Wiljas valpar föddes. Sedan dess har vi haft 1 dygn utan valpar. Så på lördag när de sista valparna åker så blir det tomt. Utan extra hundar hemma och vi kan landa i en ny period. Till att börja med tar en av mina närmsta vänner ta med mig på en överraskning på söndag-måndag. Det blir ett perfekt avslut på denna period.

Även om vi inte kommer ha valpar på ett tag så kommer vi inte vara sysslolösa det tror jag inte. Bland annat ska jag måla och renovera det sista. Även lägga stor fokus på våra hemma hundar, vi ska hitta på lite roligare saker. Även de behöver lugn och ro och att slippa ha nya hundar hos sig hela tiden.

Idag är det blandat väder verkligen vårväder, regn, blåst och sol om varannat. Jag och hundarna ska ut och cykla lite, gå lite och sedan är det stor städning på gång. Även hos valparna ska det städas, busas och tränas.

Nu under min mer lediga period ska det planeras, skriva mer på valpboken som skickas med valparna när de flyttar och plugga ifatt det jag inte hunnit nu när jag haft valparna så det är spännande att se hur det går. Många spännande planer på gång. Nu ska alla planer bara få plats i schemat.

Sedan måste vi fira att Pärlan, Malwa och Ingo gick igenom sina hälsotester med goda resultat. Vilket innebär GOOD höfter på alla 3 och även godkända resultat på övriga tester. Heja heja så skönt och härligt. Nu ser vi framemot att se hur detta resultera i framtiden. 3 hundar med stora förväntningar på sig. Det är alltid spännande att testa en hund som bor hemma hos oss. Det blir lite mer nervöst då så nu kan jag andas ut och njuta av att om allt går som det ska kommer min lilla Malwa att bli mamma i framtiden.

Allt gott och ta hand om er

Kram

Lovisa med hela gänget