Avsluta året på topp

Dagen började med att vi vaknade och gick upp kissade hundarna och gav Bea och Alice mat eftersom att Mimmi, Cookie och Digge hade fått mat redan.
Jag tog Brummas mat i en påse tog henne och körde bott till brukshundsklubben och tränade upp maten. Hon är en kommande stjärna måste jag säga. Idag har vi övat kontakt, fot, hit, sitt och ligg. Det vi behöver öva på är att man inte behöver skälla när det kommer andra. Men efter en stunds träning gick det också bra.
Efter liten träning med Brumma åkte vi hem, gick jag en runda med Bea.
Jag har också hunnit med bus med Cookie och träning med Digge, Mimmi och Bea.
Jag har också städat inför i morgon och bara tagit det lugn, det är ju trotts allt lov.

Dagens tips är att med en glad attityd och så klart bra humör kan man ha så otroligt roligt med sin hund/hundar.
När hunden tycker det är kul vill den ofta gör om det, vilket leder till rolig och lönsam träning för både dig och hunden.

På dagens tränings pass har jag busar och lekt lika mycket som hunden har. Jag har varit helt slut efter passen, det ser jag som ett bra täcken. Vi har haft det otroligt kul och vi har busat och lekt som galningar men vi har också lärt oss nya saker eller förbättrat dom redan inlärda momenten.

I morgon är det årets sista dag och det ska firas med god mat och mycket hundträning

Många stoltakramar och taggadetasaar från Lovisa med flock
Har alla bilder på daton så det kommer en uppdatering med bilder på alla hundarna i början på nästa år
Brumma imorgon 19 veckor gamla

20131230-221156.jpg

Lämna ett svar