Träning och godis

Sitter nu med mina söta flickor i soffan och njuter av att få vara deras matte. Brumma la i skrivandes stund sitt huvud på min arm och tittade med sina ögon på mig, jag smälter av den blicken. Bea myser tätt i till mig, vi njuter.
Idag har det varit agility, freestyle och löpning på schemat. Det är så otroligt kul att se alla hundarna göra framsteg. Jag har valt att se framstegen före motgångarna, jag kan inte säga att det alltid är lätt men 98% av tiden är det det.
Idag på kvällsrundan va Brumma en liten ängel, gick fot som en prinsessa, jag tror jag har skrivit på kontakt kontraktet med henne nu(lycka)
Bea, Digge och Mimmi dom verkligen älskar agilityn, fick 3 inomhus hinder i julklapp. Dom har använts flitigt dom senaste dagarna när det varit blött och regnigt ute.
Cookie och Brumma var ute och sprang och busade i trädgården en stund, till båda var helt slut. Tänk vilken tur Brumma har som få träffa sina föräldrar varje dag.
Börjat lite med olika rörelse till ett kommande freestylepogram, skulle vara så häftigt att en dag få börja tävla med mina hundar. En dröm jag hoppas kunna förvekliga en dag, med ett bra program och en lycklig hund.

Jag gör mitt egna hundgodis
Jag gör det iallafall HALFT själv, jag köper blodpudding delar den i lagom stora belönings bitar och läger in om i ugnen på 100 grader i ca 45 minuter beroende lite på hur stora bitarna är. Alla mina hundar älskar det, det är kul när det är någonting som alla kan och tycker om att äta. Kan verkligen rekommendera det.

Nu ska vi sova för att åka den näst sista dagen detta året sedan börja vi ett nytt spännande år.

Många tröttakramar och tränadetassar från oss på Bustorps hundar

Mina små tjejer

20131229-232846.jpg

Lämna ett svar