Dagarna går i ett

Mina dagar går verkligen i ett just nu. Dom består av hundarna, valparna, plugga och göra praktik.

Mina dagar börja med att göra rutinerna med hundarna och valparna. Sedan så pluggar jag, vet hur tufft detta året kommer bli så jag gör så mycket jag kan nu när jag är hemma lite på dagarna. Då kommer jag ligga i fars sedan när jag kommer tillbaka till skolan.

På eftermiddagarna/kvällarna gör jag praktik är med på hundkurser. Idag var det 3 kurser i agility på schemat. Kul tycker jag, en rolig sport. Jag hade Nalle med mig och han och jag tränade lite att vara med matte utan att hälsa på alla roliga hundar. Gick så bra att jag blir helt tagen av stunden. Så go och fin han är.

Idag har vi också haft en träff med en kommande valpfamilj. Så underbart när det är en valp som bara väljer sin familj. Så häftigt.

Nu är vi åter hemma och ska nu ladda bakterierna inför morgondagen som ser ungefär lika dan ut. 2 valpkurser på praktiken.

Ha det bra

tassar från oss

image