Det går bra nu

Det känns att sommaren är påväg men all den energin som det ger mig, att få göra det jag älskar hela dagarna. Idag skrev jag nationella i samhällskunskap och jag har aldrig tidigare skrivit så mycket på så kort tid, men jag har en känsla av att det gick bra.

När jag kom hem idag möttes jag som vanligt av 5 super glada och busiga valpar som mer än gärna ville busa så då gjorde vi det. När valparna blev trötta så tog jag Digge, Mimmi och Brumma ner på fältet och dom sprang av sig all sin energi dom hade då, det går inte att föreställa sig hur mycket glädje och lycka det är i luften. När vi kom tillbaka hade dom på något konstigt sätt fått tillbaka all energi och vips så stod jag på agility baran och körde agility med Digge och Mimmi medan lilla Brumma snällt fick titta på (ingen hit för Brumma) Digge och Mimmi var sedan nöjda och fick gå in och vila. Brumma mitt lilla yrväder, det märks att hon är snart nio månader. Det är mycket energi som finns i henne, hon är inte still många minuter och våra träningspass går nu mera ut på att inte göra någonting (annan träning också så klart annars hade både hon och jag deppat ihop) När vi hade tränat på att ta det lugnt vilket både jag och hundarna behöver öva på så körde vi tricks träning och vilken hjärna hon har hon lär sig så fort och vi tog ett jätte steg framåt.

Att ha en nio månaders valp är inte alltid en dans på rosenblad även om det för det mesta är helt underbart. Brumma är just nu inne i någon period då bara hon och jag ska var mest hela tiden annars demonstrera hon genom att yla det högsta hon kan,Sötnos.

Mina andar älsklingar tränade jag kom/sitt/liggövningar, vilket går framåt, det är så kul nu när jag verkligen har kommit igång med att träna alla hundarna varje dag. Det ger så mycket mer lycka och glädjen bland alla är mycket högre nu. Att vädret påverka oss lite är det ingen snack om, solen skinner och det är varmt, vem kan inte vara lycklig då?

Idag är Ronja-kullen 2 månader, Grattis valpisarna!

Många glädjekramar och soligatassar från Lovisa med flock DSC_0147

Lämna ett svar