Sommaren är på ingång

Idag kändes det att det var maj och att sommaren snart är här. Det var varmt och solen sken på oss. När jag kom hem så bytte jag om och gick ut till mina små valpar och fotade och busade med dom i trädgården. När valparna var trötta och gick för att sova tog jag Digge på Agility barnan och gjorde KOMövningar med Cookie, Clara hjälpte mig att fota Digge och mig på barnan och sedan fotade jag Cookie när jag tränade lite. När både jag, Digge och Cookie var trötta så släppte jag in dom och tog resten när på fältet så dom fick springa och busa av sig ordentligt, vilket dom också gjorde. Jag fotade även när vi buade på ett blommande fält i majsolen, är nöjd med både fotona och med hundträningen.

Jag är helt klart nöjd med dagen och kunde inte fått en bättre onsdag, även om jag idag gjorde 3 muntliga nationella i skolan så är den onsdag en av dom bästa. Hundarna gör dagarna så himla roliga. Har rätt så mycket i skolan nu fram till vecka 22 då det är en sådan där inlämnings vecka i en del ämnen. Jag sak skriva en uppsatts i svenska nu som sista grej och utifrån en redovisa det muntligt och jag har valt rubriken UNG FÖRETAGANDE HUNDNÖRD, där jag ska skriva om hur jag får ihop skola, hundarna och kompisarna. Det är så himla roligt att skriva om något man verkligen brinner för och att man sedan får berätta om det gör det bara bättre.

 

Lycka och Mimmi sitter och väntar så fint

DSC_0408

Mimmi springer glatt i gräset

DSC_0375

Brumma flyger fram

DSC_0373

DSC_0336

Cookie med bestämda steg

DSC_0315

Digge på agility barnan

DSC_0286

4 små valpar som utforska världen.

DSC_0154

Wilja viftar på öronen

DSC_0173

Hjälte rusar fram

DSC_0164

Det finns nackdelar med att var liten ibland men det finns lösningar på allt.DSC_0342

Många Sommarkramar och majtassar från Lovisa med flock

Lämna ett svar