Det rullar…

Att gå i skogen en tidig morgon, höra fåglarna kvittra och se blommorna som blommar och trädens knoppar som gör sig redo för en ny sommar. Detta är alltså vecka 8, i februari.  Med mig i skogen har jag självklart några hundar och gott sällskap.

Första praktik veckan har nu gått och alla rutiner sitter nu och det rullar på bra. Så oerhört skönt att få landa ordentligt i vårt nya hem. Vi har nu snart bott här i 3 månader och äntligen börjar det sjunka in att en av mina stora drömmar faktiskt gick i uppfyllelse.

Nästan varje morgon så går vi längs stranden med hundarna springandes runt oss, medan solen går upp och vågorna sakta rullar in på stranden. Ja vi njuter varje sekund, det kan jag lova.

Idag är det lördag igen och tyvärr så ligger regnet i luften och det är blött överallt. Men vad gör det när hundarna lika glatt springer runt och busar och humöret är på topp.

Mina två klasskompisar Nathalie och Rebecca är här nu i två veckor till och har praktik med mig. Varje dag har vi minst en 1 timme träning med hundarna och skojar att det går fort framåt. Brumma är en riktig stjärna och börja bli riktigt riktigt duktig, jag kan inte sluta le. Hjälte börja också bli riktigt duktig och målet är att kunna starta både Brumma och Hjälte i Rallylydnad i vår. Ett mål vi kämpar mot just nu.

På mitt sportlov spenderades mesta delen i Jönköping med en liten resa till Ottsjö (Åre) där det blev en skiddag och en skoterdag uppe på fjället och där mötte vi ca 250 renar vilket var 3 riktig roliga och minnesvärda dagar. Väl hemma i Jönköping så väntade en mys helg utan dess like, riktig mys middag och alla hjärtans dag frukost (pannkakor) och mys framför filmer och bara ta det lugnt. Inte att glömma så började lovet med lite valpleveranser och båtmässa i Göteborg.

Nu har alla mina små valpisar åkt och det är så tomt och tyst och stilla. Det ligger så klart lite sorg i detta men att se och höra lycka i dom nya familjerna slår allt det.

Nu väntar en runda till Kristianstad och i eftermiddag väntar såklart träning och hundmys.

Ha en riktigt bra lördag

Många kramar och tassar från Lovisa med flock DSC_0575

Lämna ett svar