Vakna på topp

Imorse vakande jag med tre hundar liggandes precis runt mig, en mellan mina ben, en vid sidan och en vid huvudet. Frågan är om man kan vakan på så många bättre sätt? Nej jag tror knappt det. När jag vakande, vaknade även dom och en och annan godmorgon puss fick man och sedan gick vi ut för att busa och äta. Även dom små fick komma ut allihopa tillsammans och dom busade och sprang runt en bra stund med min syster medan jag fick städa och göra iordning hos valparna. Idag har vi börjat med renoveringen av hundstallet och det kommer bli riktigt bra när det blir klart.

Idag har vi även varit ute och busat mest hela dagen och emellan har jag hunnit plugga lite. Nu ligger Brumma på mina ben i soffan och nu väntar sängen för oss på Äppelrikets Australian Labradoodle.

Godnatt och sov gott från Lovisa med flock

Lämna ett svar