En dag i december

Så har vi vaknat till ytliggare en dag här på jorden, så underbart. Att jag skulle få vakan frisk och glad även idag är ju fantastiskt. Jag tycker faktiskt att vi inte ta vara på tiden här eller det kanske vi gör men vi uppskattar inte den kalla morgonen i december när man inte sovit helt bra. Även den dagen är precis lika mycket värd som en solig sommar dag vid havet. Det är en dag då vi ska ta hand om nära och kära och vara glad över det vi har och stolt vissa oss starka.

Många även jag är hyfsat bra på att klaga på det mesta just den här december morgonen. Det är mörkt, kalt och det ligger ingen snö, men vad gör det jag är hela tiden i närheten av dom jag gillar och vill vara nära. I skolan har jag Brumma och fantastiska vänner och hemma har jag min flock och en underbar familj. Jag trivs som fisken i vattnet på båda ställena och det gör att jag även efter en natt med lite mindre sömn och håret inte vill som jag och Brumma bara vill busa med mig så är jag glad att jag vaknade en gång till. Och att även mina närmsta gjorde det idag.

Jag är för det mesta glad och positiv till det mesta och det hjälper mig igenom skolan och dom långa resorna mellan familjen och skolan. Jag åker varje söndag och fredag ca 4 timmar men det är värt det alla dagar i veckan. För att jag gör något jag brinner för, jag går upp och går till lektionen även fast jag mycket häller hade legat kvar i min mjuka varma säng. Men jag vill klara detta så lätt det bara går för att sedan kunna göra det jag vill.

Att ha mål och drömmar är helt klart super viktigt och att man gör det man tycker är kul, för om man gör något man tycker är tråkigt är det helt klart svårare att hålla humöret uppe.

Det finns klart dagar då humöret är i botten också men dom kommer sällan och hälsar på hos mig, jag har valt att bara vara med människor som gör mig glad och som ger mig energi och dom som inte gör det får inte min energi. Jag har lärt mig och lär mig hela tiden vilka mänskor man ska satsa sin energi på och vilka man inte ska. Det gör också att om man har folk i sin omgivning som ger en energi så orkar man mer och det går så mycket bättre.

I morgon blir valparna 2 veckor och det är underbart att få följa dessa små liv i alla deras framsteg även om det är på avstånd ibland. Så små och kan redan leverera så mycket kärlek som dom gör. En sådan kravlös kärlek man inte kan få för lite av om man fråga mig.

Att jag nu ca 15 månader efter det att jag satt och övervakade Brumma och hennes syskon så ligger hon nu bredvid mig tätt intill mig och vi bara myser, den krav och gränslösa kärleken är som den var när hon kom till mig när jag för första gången fick se min lilla tjej. Vi har varandra och hon följer mig i mina framgångar och inte framgångar. inprincip vad jag en gör så vet jag att Brumma gillar mig ändå och kommer och möta mig med den viftande svansen och dom överlyckliga ögonen och jag kan inte annat än att bara älskar denna lilla tjej.

Om du eller om du vet någon som är intresserad av valp så hör av er för mer information till 0708194224 eller till lovisa@bustorp.se

DSC_0367

IMG_5903

 

Lämna ett svar