Valpar och skola

Att lämna någonting oavsett vad det är så kan det vara med blandade känslor, både bra och mindre bra. Igår lämnade jag och Brumma Skåne för en ny vecka på skolan, men denna gången var det lite jobbigare. Jag hade 11 helt underbara valpar och 6 fantastiska hundar som jag skulle lämna. I och för sig bara i några dagar men det var lite jobbigt ändå. Även om jag även längtade tillbaka till skolan, där Brumma och jag just nu spendera den mesta tiden och vi trivs som fiskar i vattnet. Vi lär oss och utvecklas i ett rasande tempo och jag är så stolt över min prinsessa.

När jag lämnade igår (söndag) eftermiddag så vägde största valpen 848gram och hade redan vid en och en halv veckas ålder öppnat ögonen. Det är så underbart att sitta bredvid valplådan och se hur dom bete sig och hur dom löser sina livsuppgifter. Även hur mamma Silkie tar hand om sina valpar. Det är det absolut bästa jag vet, det är lukten av nyfödda och kärleken mellan tik och valpar som är helt underbar. Jag är så glad att jag ska få följa dessa små i flera veckor och hur dom sedan ska lämna boet och flytta till sina nya familjer.

Är du intresserad av valp så har vi familj som har tackat nej till valp nu och därför har vi nu valp ledig. Hör av dig till 0708194224 eller på lovisa@bustorp.se så får ni mer information.

Ha en fortsatt trevlig måndag och en fantastisk tisdag i morgon

Många tassar och kramar från ett kalt Småland (Lovisa och Brumma) och även från Stora Juleboda med flock

IMG_5744

Lämna ett svar