En lång dag

Sommarlovet är som en lång dag, allt går i ett.

I söndags var det som planerat invigning av vårt otroligt fina hundrum. Jag och hundarna är så nöjda över hur fint vi har det. Hundarna busade och mys på den fina bänken, ja vi är så nöjda.

I söndags eftermiddag så åkte jag tillsammans med 6 kompisar ut på en ö i vår fina skärgård, 4 soliga och fantastiska dagar som en ”vanlig” 16 åring. Det är viktigt att man ibland kan släppa taget om ansvar och att stiga upp tidigt, även om jag aldrig kan släppa taget helt eller inte vakna och titta på telefonen och undra varför inte jag vaknat av att Hjälte och Brumma väckt mig. Det blev lite sena kvällar vid lägereld och kortspel, så som det ska vara på sommarlovet. Det är häftigt att åka i väg till några om bara träffat lite snabbt några få gånger och sedan bo tillsammans i 3 nätter och efter det känner man varandra hyfsat bra.

Igår kom jag hem och fixade lite med lite pappersarbete, sedan bar det av med några av mamma och pappas kompisar och när vi kom hem gick jag och pappa en runda på mina älsklingar som jag saknat så mycket.

I tisdags fick jag reda på att jag kom in på den linje jag sökt nu till hösten och det självklara valet var så klart att gå Hundlinjen.

Idag har jag, Brumma och Hjälte varit på bruks och tränade. Det gick super bra för både Brumma och Hjälte och det var en mycket stolt matte som åkte från Bruks i dag. Inatt har Hjälte varit lite orolig och vi har sovit lite dåligt, vilket i sin tur ledde till att jag sov fram till lunch efter det att jag varit ute med hundarna.

Nu i eftermiddags så kom min kusin Denice hit och vi har ritat, busat med dom stora hundarna på fältet, busat med valparna och handlat fruktsallad och glass riktigt kusinmys, så underbart att höra hennes funderingar och tankar. Vi skrattade lite när vi kom på att vi båda börja 1:an till hösten, fast på lite olika nivåer.

Många kramar och tassar från Lovisa med flock

Lämna ett svar