Sommaren är här

Just nu är det alldeles för varmt i mitt rum för att jag ska kunna somna, jag ska inte klaga för det är ju det här vi väntat på hela året. I natt har jag Brumma och Hjälte varit på havet med vår segelbåt. Vilken tur vi fick vara med om. Min mamma åkte med ut och jag skulle lämna henne hos min farmor som bor vid havet lite lägre väster ut(1 mil med bil) När vi kom till den ön som jag skulle till efter jag lämnat mamma försvann vinden och min motor vad så klart inte på min sida. Vi ringde då pappa som var hos Farmor, så han körde ut med motorbåten till ön där jag och mamma bestämde oss för att lägga till. Jag tor ner storseglet och tänkte att vi skulle bara segla med ett segel, men det resulterade i att vi inte kom någonstans. Jag startade motorn och den startade på första försöket och jag glad som en speleman tog ner det andra seglet också. Då la motorn av och det var bara upp med seglet igen och försöka starta motorn igen, men det ville den så klart inte och jag försökte och försökte medan mamma försökte segla utåt igen. Då starta motorn och vi kör mot bryggan igen.  När vi har en liten bit kvar så lägger motorn av igen men vi glider in av den lilla farten till bryggan där vi kan lägga till. I båten har vi då 3 hundar som snällt ligger och sover medan vi lite kaos lägger till. När vi då lagt båten där den ska och rastat hundarna lite, ringer pappa. Han hade nu fått motor stopp och han fick inte liv i motorn alls. Jaha tänkte vi, Ingen vind och ingen fullt fungerande motor har vi och i sundet lite längre bort ligger min pappa i motorbåten utan en motor som fungera. Som tur låg min mammas moster med sin man med sin båt på ön som mamma och jag var på, så mamma och mammas mosters man gav sig i våg för att köra hem mamma, Pappa och Wilja till min mormor, medan jag, Hjälte och Brumma grillade lite och pratade lite med mammas moster. Vilken kväll vi fick

DSC_0218 DSC_0199

 

Idag vid 12 tiden kom mormor och morfar med mamma och Wilja ut till ön, där vi grillade och njut av livet på havet en stund innan mamma, jag och hundarna seglade hem. Vi kunde segla hela vägen och hundarna en en gång la sig och sov hela vägen. Vi sov till halv 10 vilket är rekord för lilleman.

När vi kom hem så blev det bad i poolen, som jag köpte till mina hundar i går, bus och spring i trädgården och vi njut av en fin sommarkväll. Här kommer lite bilder från det medDSC_0224 Syskonkärlek

DSC_0292 Brumma i badet

DSC_0263 Cookie nykippt och fin

DSC_0276 Bus

Lämna ett svar