Ett leende

Se världen med ett leende

Att vakna med ett leende är för mig en självklarhet, Jag vaknar 90% av alla dagar av att jag får en puss av Brumma eller av någon av valparna. Hur glad blir man inte då? Jag älskar att träna och bara vara med mina hundar och jag vill att dom ska uppleva att deras matte är glad och lycklig när jag är med dom. Jag är på något sätt alltid glad när jag är med dom och det smittar av sig.

När jag träna mina hundar kör jag med 100% positiv förstärkning, om hunden gör något bra/önskat beteende för den belöning och massa mys. Om den inte gör just det jag vill så gör vi om momentet med ett leende och jag som förare är lika i humöret om hunden gör rätt som om den gör fel. Men vid fel beteende får den igen blödning utan jag taggar hunden till att göra rätt.  Jag tycker det fungera bra och träningen blir roligare och jag och hunden kommer närmre varandra.

Ett leende fungera inte bara i hundvärlden utan också i skolan, om man är trevlig mot läraren så är läraren trevlig tillbaka. Jag har under denna treminen tagit det lugnt med skolan och njutit av att gå i nian. Jag har mått bättre av att inte stressa mig igenom allt och jag har haft ett leende på läpparna igenom hela treminen. Det har resulterat i att jag högt mig i fler ämnen än vad jag någonsin kunde drömma om. LYCKA

Idag har jag och Brumma varit på golfbanan med pappa och hon imponerade på mig idag, väldigt fin fokus trots störning och det blev ett stort steg framåt för oss. Vi busade och hade kul tillsammans och jag och Brumma förbättrar vår relation ju mer vi är tillsammans. Så är det med alla hundar när jag är själv med dom, vilket jag är nästan varje dag. Jag tar mig egen tid med varje hund så fort jag har chansen.

För mig handlar allt om att vara glad och lycklig när jag är med dom jag tycker om.

Stor kärlek till mina hundar, min familj och mina vänner

Kärlek är för mig det allra viktigaste och här kommer min kärlek i bilder. DSC_0459Min underbara Hjälte

DSC_0444Busiga och charmiga Wilja

DSC_0293Mysiga Cookie

DSC_0408 Två glada hundar en fin sommardag

IMG_3219En träningsglad Digge

DSC_0161 Världens bästa Brumma

IMG_3283 Kärlek mellan oss, Digge pussar på Hjälte

Många kramar och tassar från en kärleksfull flock

 

Lämna ett svar