Solen skinner och fåglarna kvittrar

En vecka till skolavslutningen, en vecka till sommarlov och det innebär massa hundträning och mys/bus.

Jag har idag gått en underbar runda i vår fina skog med hundarna och både dom och jag uppskattar skogen och den fina naturen runt mig till 100%.

Har även miljötränat Brumma och Hjälte med mycket bra resultat.                                            Valparna har fått bus idag så att säga, vilka charmtroll dom är. Jag blir helt knäsvag hur underbara dom är. Så sociala och stabila hundar som bara är 12 veckor, det är helt sjukt. Dom tar allt med en nypa salt och är inte rädd för mycket och sociala är dom, dom älskar allt och alla och mys är nummer ett.

På söndag åker Flora hem igen och det har varit så kul och härligt att få lära känna henne igen, hon är så go och mysig. Wilja, Hjälte och Lillan är också så glada att ha syrran här och busa med och hon har veklingen kommit in i flocken igen.

Nu sover alla hundarna och jag är också påväg till sängen och i morgon väntar en dag full med mys och bus, fint väder hoppas vi också på.

Fågelkvitter är bland det mysigaste som finns att höra på (efter nyfödda valpar så klart) helst på morgonen när solen är påväg upp och det är varm och gosigt.

räknade ut att vi gör av med 5 och ett halvt kg hundmat varje dag, jag har hungriga hundar jag. Man vill ju ge sina hundar det bästa och det tror jag vi gör. Himla skönt att hundarna är bra imagen av maten och alla gillar det. Bäst av allt är att det inte är några extra tillsatser. Kommer skriva om vad och varför vi ger just WoH till våra hundar en annan dag för nu måste jag veklingen sova för att orka med morgondagen.

Många kramar och tassar från Lovisa, Brumma, Wilja,Hjälte, Cookie,Digge, Lycka , Bea och Mimmi

Här är några gamla bilder på Digge och Cookie, dom två översta hade dom varit här i Sverige ca 2 dagar och träningen hade redan börjat. Vilka framsteg dom har gjort sedan dess och vad mycket vi har kvar. Men vi klara allt tillsammans, vi är starka tillsammans.  20130102-121927.jpg Digge vi första snön och han gillade det.20130102-121913.jpg Cookie inte lika road 20130226-191350.jpg Busiga Cookie i snön 20130622-122504.jpg Min lilla lurvtroll 20130606-121753.jpgSommar och sol med min prins

20130625-101512.jpgSnö och en söt Cookie

20130629-125344.jpgBrunsskogen med min Drottning

Lämna ett svar