Fina lyckliga onsdag

Onsdag kväll, lycka har ca en vecka kvar på sin dräktighet och jag har hunnit träna Brumma, Cookie, Digge och Bea (pappa tränade Mimmi)
Den lyckan och energi jag får av dessa underbara varelser kan jag inte beskriva, det är just därför Lycka fick namnet Lycka. För att hela tiden bli påmind om att lyckan är bland det bästa vi har. Jag tycker så klart att Lycka är ett fint namn och det passar Lycka väldigt bra, hon är en glad och lycklig hund.
Åkte på en omgång förkylning till vilket jag inte uppskattar, denna gången låg jag sängliggande i 2 dagar och mina snälla föräldrar fick ta hand om mina ögonstenar. Jag är verkligen dålig på att vara sjuk, efter en halv dag trots feber och en näsa som är är helt igen täppt så kliade det i fingra och tår,jag ville inte ligga där när solen sken in igenom fönstret jag ville ut och lägga spår och träna hund. Nu sa min kropp helt nej till det då jag var helt slut efter att ha gått upp för trappen en gång. Efter 2 långa dagar så gick det inte mer och jag steg upp lite piggare och släppte ut hundarna och gick morgonrundan med dom. Och när jag gick där med dom bästa jag har kunde jag helt plötsligt andars med näsan och det kändes som om jag skulle kunna springa hur långt som helst. Skojar om att jag var lycklig.
Jag tor på fullaste allvar att jag blir sämre om jag inte är gör mina dagliga träningspass och busstunder med hundarna.
Oskolad möttes jag av glada klasskompisar vilket gjorde en redan lycklig Lovisa ännu lyckligare.
Tiden går fort och det var någon som sa att det var 100 dagar kvar till vi går ut nian, helt sjukt.

Efter träning på bruks med Brumma, pappa och Mimmi, agility träning med Digge och lydnadsträning med Cookie så ska jag nu sova en behövlig sömn och vakna till ytligare en underbar dag full av nya utmaningar, upplevelse och en och annan hundtass.

Ha en underbar dag så hörs vi

Många Lyckligakarmar och tränadetassar från Lovisa med flock

20140305-222932.jpg

Lämna ett svar