Snart vet jag inte om orden finns…

Ännu en gång gjorde vi vårt bästa träningspass och denna gången ute, MED störning. Brumma utvecklas varje dag, men jag har valt att inte ställa högre krav än så jag vet att vi klara dom varje gång. Vilket vi oftast gör, jag känner hennes dagsform och utifrån det sätter jag upp mål. Jag har mål med det mesta jag gör då jag kommit på att det är så jag ska göra för att det ska bli så som jag vill.
Jag är så stolt över mina hundar och min stolthet växer för varje dag, snart finns det inte ord över min stolthet och min kärlek till dom.
Lycka är så viktigt i vardag med hundarna och därav fick Lycka just namnet Lycka.

Jag kände valparna första gången och vi märker att Lycka blir tröttare och större ju mer tiden går. Så kul ska det bli, hoppas det blir friska och krya valpar som kommer till oss i vecka 11 någon gång.

Våren har smått kommit till Ronneby, det gillar vi stort. Hundarna verkligen älskar att ligga i solen och njuta av värmen som blir. Det ska bli riktigt skönt med vår och ljusare tider.

Många vårigakramar och soligatassar från Lovisa och gänget

20140224-223142.jpg

Lämna ett svar