Födelsedagsfirande

Godmorgon!

Måndag morgon och jag sitter vi matbordet och hör vinden i träden utanför och en svagt ljud av vågorna på stranden. Det är mörkt ute och det lilla lager snö vi fick under gårdagen smälter nu sakta bort. Julstackarna i fönstret lyser upp mörket i köket och familjen vaknar en efter en och ansluter till frukost bordet. Det är mysigt och jag är tacksam för att jag vaknade frisk och kry ytligare en dag.

Snart ska jag och hundarna gå ut och göra alla morgonrutiner i vanlig ordning, men idag är ingen vanlig dag för idag är det Zia och Jul-kullens 2 årsdag. En kull som har en speciell plats i mitt hjärta,vissa kullar bara går rakt in i hjärtat och fastnar där. Så idag ska vi fira och speciellt Zia som ska få obegränsat med gos och ett litet ben att gnaga på.

Idag är det bad dags för samtliga hundar och allt som medföljer baddag hos oss. Nästan alla klor klippte jag igår så jag har bara Raya, Zia och valparna kvar att klippa. Ska hinna med att träna lite och lite bus ska vi också hinna med. Så en fullproppad dag för oss idag.

Kram

Lovisa

Mamma Gumman hälsar till sina Julvalpar