Matkriget som blir

Nu är valparna 3 veckor gamla och det börja bli fart på dom små och igår kväll fick de mat från oss för första gången. Vilket alltid leder till lite matkrig, det blir kladd överallt men valparna tycker om det och det tar några gånger innan dom fattar galoppen med vad det är dom ska göra. Efter dom har kladdat klart så tvätta dom varandra noga och somnar sedan i en hög tillsammans. De är så söta.

Gårdagen gick åt att bada alla hundar, alla blev först genom borstade och sedan badade och fönade, så nu är dom så mjuka och lena i pälsen som just nu står rakt ut. Små fluff monster 😉

Jag har mycket på gång under våren så just nu är det mycket planering, vilket jag verkligen tycker är super kul. Självklart är det hund relaterat och fokus på valpar födda hos oss, så våren bjuder på många härligheter och jag ser framemot att se hur det utvecklas.

Idag ska vi har planeringsmöte och sedan ska jag och hundarna träna lite har jag tänkt, det är ruskigt väder och all snön har smält bort och ersatts av regn och plusgrader. Vilket bara blir kladd och vi hoppas det blir lite bättre väder snart så man vill vara ute lite mer, ska se om jag hinner cykla en runda idag. Vi får se lite vad dagen bjuder på.

Han inte posta inlägget i morse så nu sitter jag här igen efter en grå och trist dag. Trotts det han jag med att låta valparna vara och utforska lite nya miljöer utanför valplådan, de har ätit och gjort dagens hanteringsövningar. Nalle och jag cyklade en runda och vi har haft planeringsmöte som vi kom halvvägs på, många idéer att bolla. Nu i eftermiddag hade jag möte med en blivande fodervärd om allt går som det ska. Det kändes mycket bra så roligt.

Nu har jag pratat med mormor, morfar och Ida, så mysigt så

 

Kram