Fyll på med positiv energi

Nu är det november, en duster månad. Grått och rått från morgon till kväll.

Hur får man då att vardagen ska gå ihop? Att känna att man lever för sin egen skull och inte bara gör saker för att överleva.  Jag som är oftast väldigt positiv, från morgon till kväll, jag vill möta mina medmänniskor med ett leende på läpparna och med en glad energi. Det är mitt mål.

Men i november är det ofta svårt, det är mörkt när man vaknar och det är mörkt när man slutar och då är det dags att gå med hundar och en hel plugghög att ta hand om. Jag har gjort ett val, inte ett lätt sådant men jag har gjort det och det är att se allt genom dom positiva ögonen. Detta är inte alltid positivt att vara glad och på topp hela tiden, men det är så jag har valt att leva. Jag vaknar varje morgon och tänker ”yes jag fick en dag till i detta fanatiska livet” efter att har börjat dagen så kan det inte annat än att bli bra (det klart man kommer ha dåliga dagar också, men mer sällan) Att se motgångar som framgångar tar några gånger att lära sig hur man kan se det så men det går. Våra motgångar är det som får oss att sedan göra dom stora framstegen och dessutom bli ännu mer tacksam över dom.

Tränar mina hundar med positivitet, glädje och ett stort leende på läpparna. Detta ger så mycket i vår utveckling.

Att se vår omvärld men andra ögon, så ser du mycket mer och du blir så tacksam för att du idag fick vakna upp i livet och att du har möjlighet att göra just denna dagen till den allra bästa. Det blir vad man gör det till, tyvärr blir det inte bättre än så.

Mina hundar är hjältar varje dag, varje sekund. Utan dom skulle jag verken orkat eller velat åka många timmar tåg/buss varje vecka eller suttit långa nätter med matte och kemi boken. Men idag så älskar just att gör dessa saker för vid min sida så har jag några blöta nosar och viftande svansar. Jag klara det och jag älskar det. Matte, kemi och fysik är inte lätt men jag vill och då kan jag. Jag har minst en dag i veckan bara med mina hundar eller hundrelaterade ämnen och hur fantastiskt är inte det? Jo det allra bästa

Ha en helt underbar dag, varje dag. Älska din omgivning och gör varje dag till den bästa

Kramar och tassar från Lovisa med en helt underbar flock

IMG_1761

Lämna ett svar