När hundarna ger energi

Idag blev en sådan där dag som men inte vet om den är bra eller dålig. Jag kände mig fortfarande inte bra när jag vaknade och fick stanna hemma en dag till. Efter att ha sovit hela förmiddagen så åt jag lite lunch för att orka med Veterinären, jag hade liksom inget allternativ än att vara med när mina små gick igenom Chipp märkning, vaccination och besiktning. Allt gick jätte bra och alla valpar gick igenom utan anmärkning, mina finna små  valpar som i morgon fyller flytta hemifrån.                                                                                              Kände mig lite bättre när vi kom hem, så jag bestämde mig för att klippa Brumma som har blivit lite långhårig och har nu kommit in i lite tovålder. Sagt och gjort, efter 2 och en halv timme så är hon någorlunda fin, lite små fix i morgon kvar.

Det är helt sjukt hur extremt mycket energi hundarna ger mig, från att ha legat med feber och en konstant rinnande näsa till att stå och klippa hunden med en energi som först inte fanns. Det var viljan som styrde energi så jag orkade. När man inte mår bar så finns dom alltid där, ALLTID. Med en viftande svans och en glad och överlycklig blick, det slår allt precis allt.

 

Nu ska vi sova för att orka med den långa dagen som väntar i morgon, God natt och sov gott.  Enegikramar och mystassar från Lovisa och gänget

 

Lämna ett svar