Skogen

Helgen är här och vi är hemma i Ronneby igen!

Idag har Jag och Ella gått en lång runda i skogen med Hjälte och hennes två hundar. Vilken fantastik miljö vi har, det är sjukt att man inte utnyttjar det mer ön vad man gör. Jag kan inte förstå hur skogen och den miljön som är i skogen kan göra en så lugn och lycklig som den gör. Man går i skogen utan telefon och tider att passa, med sig har man en riktigt bra och saknad kompis och hundarna springer runt oss med viftande svansar. Jag kan säga tt jag var i ett pardis.

När jag tillsist kom hem så var det jobb som väntade, att grov städa hos hundarna och gud var fint det blev. Bäddade rent i alla bäddar och när jag till slut var klar med städningen så blev det att jag bestämde mig att bada och föna hundarna. Så nu vid 21.45 kom jag in. Med 6 nytvättade och fönade hundar så är jag nöjd med dagens insatts.

För mig är det just det jag vill göra! jag vill jobba med alla mina hundar hela tiden och även om jag går i skolan i Småland och bara är hemma på helgerna så är det det jag vill göra när jag kommer hem. Mina hundar ger mig en energi som ingen annan på denna jord kan ge mig. Det är så frustrerande att inte ha alla mina hundar runt mig, men jag trivs så otroligt bra på skolan och jag lär mig nya saker som jag kommer ha stor nytta av på skolan att det just nu inte finns något alternativ. Jag njuter otroligt över att vara hemma och runt dom när jag är det och det gör att det blir något speciellt varje gång jag kommer hem för hundarna och jag har med alla våra hundar en djup och väl rotad relation som gör att det är väldigt lätt för mig och hundarna på helgen. Även om det är andra som tar hand om dom på veckorna men det märks inte. Vi har en otroligt bra relation och det är så otroligt skönt och det hjälper mig med min saknad efter dom lite, jag kan nu slappna av med att inte ha hundra koll vad som händer hemma och med mina hundar hemma och fokusera på mig, skolan och framför allt på Brumma som verkligen är bortskämd med uppmärksamhet och kärlek nu när hon är själv med mig.

Nu ligger Brumma utslagen vid mina fötter och dom andra hundarna sover och är nattade. Efter en mysig kväll tillsammans.

Vi är i väntans tider på flera sätt just nu! Silkie parades för ca 2 veckor sedan och i dag parades Cookie vilket gör att om allt går som det ska så blir det två kullar som födds i december och det ser vi självklart mycket fram emot. Dom kommer bli dom första som födds och växer upp på vår nya gård och vårt nya rum där vi ska sattas mycket på att få det super trevligt och smart. Det ser vi framemot verkligen. Och så klart väntar vi på att flytta in i vårt nya hus och rota oss på nya gården. Tiden går fort och snart står vi där med nycklarna i handen.

Nu ska jag ta och ta det lite lugnt en stund innan sängen och en ny dag väntar på mig

Ha det bra  många kramar och tassar från Lovisa, Brumma, Wilja, Hjälte, Cookie, Scottie och Mimmi

Lämna ett svar